SEO

Søgemaskine optimering er essentielt.

SEO, også kaldet søgemaskineoptimering, er øvelsen i at øge mængden og kvaliteten af besøgende til dit website igennem organiske søgeresultater. Optimer efter søgemaskiner som Google og bliv #1 i søgeresultatet, så du skaber synlighed hos dine potentielle kunder og brugere.

Hvad er SEO?

Du har sikkert stiftet bekendtskab med forkortelsen før, nu hvor du har klikket dig ind på denne side. Men vi imødekommer alligevel SEO for begyndere. Så lad os for en god ordens skyld alligevel kort introducere, hvad det egentlig betyder. For hvad er definitionen på SEO?

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization, der på dansk betyder søgemaskineoptimering. Og søgemaskineoptimering er lige præcis dét, SEO handler om.

Når man arbejder med SEO optimering, gør man det ud fra formålet om at optimere en hjemmeside på søgemaskiner, der for eksempel omfatter Google og Bing.

Disse søgemaskiner, som er nogle af de mest brugte og bedste søgemaskiner, kigger på nogle overordnede punkter, man bør have for øje, hvis man som organisation , forening eller virksomhed ønsker at få sin hjemmeside til at rangere højt i de organiske søgeresultater i netop disse søgemaskiner. Optimer din online marketing med en veludført SEO strategi.

Ved organiske søgeresultater forstås de resultater, der kommer frem lige under de øverst placerede Google Ads, som er betalte annoncer på Google.

Vigtige faktorer i udarbejdelsen af din SEO-strategi

Men hvordan er det så, man udformer en strategi, der resulterer i topplaceringer på Google? OG hvordan virker SEO? Vi har både samlet information og tips til dig.

For at opnå fordelagtige placeringer er der tre områder, der er vigtige at holde sig for øje. Områderne omfatter links, content og teknisk setup -det kalder man også SEO pyramiden.

Disse faktorer, og denne SEO pyramide, er ekstremt vigtige i dit optimeringsarbejde, og det er faktorer, du bør fokusere på, når du kaster dig ud i dit projekt.

Arbejdet med links, content og teknisk setup beskriver den proces, man skal igennem, når man arbejder med optimering af sin hjemmeside.

Teknisk SEO

I bunden af SEO pyramiden finder du det tekniske set-up. Det tekniske aspekt i en Google søgemaskineoptimering er uhyre vigtigt, da det er hele fundamentet for hjemmesiden. Det er også det, der giver en hele forudsætningen for, at man er synlig på søgemaskinen og kan blive fundet af ens nuværende og kommende kunder.

De vigtige tekniske punkter i en optimering af en hjemmeside, man bør arbejde med i relation til ens SEO-arbejde, er hjemmesidens opbygning, strukturen på hjemmesidens indhold samt hele brugeroplevelsen, man tilbyder de besøgende.

Her er det relevant at udforme et meningsfuldt design, strukturere dine data og sikre en favorabel page speed på såvel desktop og mobil.

Man skal stræbe efter en Health Score, der ligger så tæt på 100% som muligt. Så har man gjort et godt stykke arbejde i relation til at sikre, at de besøgende får den bedst mulige oplevelse ved besøget på ens hjemmeside.

Dette arbejde hjælper vi dig med. Vi sørger for teknisk SEO, links og indholdsoptimering.